Promoție Parfumuri Arăbești

♦♦♦ STOC LIMITAT ♦♦♦

Transformă-ți zilele într-un festival al aromelor! Găsește cadourile perfecte din selecția noastră de parfumuri și oferă-ți clipe de pură bucurie olfactivă.

OFERTĂ LIMITATĂ

Gama KHALIS

ÎN PLUS

𝐂𝐀𝐃𝐎𝐔 𝟏 𝐩𝐚𝐫𝐟𝐮𝐦 SURPRIZĂ (apă de parfum – 100ml) pentru 𝐎𝐑𝐈𝐂𝐄 𝟐 parfumuri comandate din gama KHALIS, sau 𝐎𝐑𝐈𝐂𝐄 𝟑 alte parfumuri.

De ce să alegi Parfumuri Arăbești 100% Originale – ArabicScent ?

Desigur, cu toţii cunoaştem celebra zicală “gusturile nu se discută!“, însă persistenţa parfumurilor arăbeşti este de notorietate. Totodată, acestea au un miros foarte puternic, care nu se estompează în timp, deoarece sunt produse din surse naturale, cum ar fi specii de arbori sau plante din zona deşertică, iar esenţele sunt foarte concentrate.

O simplă picatură” este îndeajuns pentru a-ţi schimba atitudinea, pentru a-ţi oferi o stare de bine şi, desigur, pentru a ieşi în evidenţă atunci când ieşim pe stradă într-o ţară europeană. Toată lumea va întoarce capul după voi după ce vor simţi arome care nu erau întipărite în “memoria lor olfactivă”.

O singură pulverizare a unui parfum arăbesc pe haine poate să ţină ore în şir, o întreagă zi, spre deosebire de acele parfumuri occidentale, care-şi pierd din aromă nu după foarte mult timp şi sunt foarte uşor de contrafăcut, deoarece sunt produse din resurse pe care le găsim la tot pasul în Europa. De asemenea, diversitatea aromelor parfumurilor arăbeşti este încă un atuu în comparaţie cu cele occidentale, deoarece în ţările arabe putem găsi parfumuri din esenţe pe bază de iasomie, chihlimbar, mosc, oud, până la aroma de cedru sau mesteacăn”.

error: Conținut protejat !!!