5 parfumuri arăbești de damă pe care trebuie să le ai toamna aceasta

Parfumurile arăbești de damă au luat cu asalt Europa întreagă și sunt la mare căutare de către femei dar și bărbați deopotrivă. Un cadou inspirat pentru iubite, soții, mame, fiice, bărbații de pretutindeni cumpără pentru acestea parfumuri arăbești. De ce? Răspunsul este cât se poate de simplu. Ce femeie nu ar vrea să miroasă ca o prințesă abia coborâtă din filele poveștilor 1001 de nopți? Esențe persistente în sticluțe superbe care te fac să miroși de parcă ai cheltuit o avere să aduni cele mai scumpe arome de pământ.

Dacă vara alegem parfumuri răcoroase, florale sau fructate, proaspete și ușoare, toamna ne îndreptăm atenția către esențe mai tari, de lemn și condimente. Ce poate fi mai perfect pentru toamnă decât un parfum sofisticat, puternic dar subtil, elegant și în același timp modern, care va deveni parte inseparabilă a fiecărei ocazii din viața ta?

Popoarele din orient au știut mereu să descopere aromele prețioase și să le combine cu grijă pentru a scoate la iveală cele mai interesante și persistente parfumuri. Parfumuri arăbești delicate sau, deopotrivă, puternice, care seduc prin amestecul unic de ingrediente, prin aromele intense, prin notele subtile, care te însoțesc oriunde ai merge. Parfumuri arăbești cu arome complexe care te invită să faci parte dintr-o lume sofisticată și misterioasă.

Pentru că ofertele disponibile pe piață sunt multe și este greu să descoperi care sunt adevăratele parfumuri arăbești originale am pregătit pentru tine o listă cu 5 parfumuri arăbești de damă pe care trebuie să le ai toamna aceasta, 5 parfumuri arăbești ce te vor face să fii o apariție greu de uitat.

Khalis Prince Al Abiyedh

Prima noastră alegere în topul celor 5 parfumuri arăbești este Khalis Prince Al Abiyedh. Un parfum persistent, oriental și dulceag, cu arome de fructe exotice, condimente și lemn. Prince Khalis Al Abiyedh amestecă într-o sinergie perfectă citrice condimentate, flori și lemn pentru a scoate la iveală parfumul perfect. Notele de vârf sunt formate din Bergamotă, Neroli și Lămîie. Șofranul, Cardamonul și Vanilia formează notele de mijloc iar pentru notele de bază, cei mai pricepuți parfumieri din orient au ales Lemn de Agar, Ambră și Mosc Alb. Dacă nu există perfecțiune în lume, Khalis Prince Al Abiyedh cu siguranță se apropie foarte tare.

Khalis Prince Al Ahmar

Am ales pe locul doi Iasomie și Caramel, care se întrepătrund în Khalis Prince Al Ahmar, un parfum perfect pentru zilele răcoroase de toamnă care, cu siguranță, va face multe capete să se întoarcă pe stradă pentru a simți o secundă în plus acest parfum. Khalis Prince Al Ahmar este o poezie de parfum, o combinație amețitoare în acorduri de, caramel, lemn și condimente. Notele de vârf sunt Iasomia și Șofranul, notele de mijloc sunt Lemnul de Cedru și  Moscul, iar la bază sunt Chihlimbarul, Caramelul și Mușchiul de stejar.

Khalis Fantastic & Faboulos

Topul celor 5 parfumuri arăbești de damă continuă cu Khalis Fantastic & Faboulos, un parfum arăbesc ce îmbină condimente prețioase cu note oriental-lemnoase. Tandru ca o zi caldă de toamnă, când razele soarelui pătrund firav printre frunze galbene și arămii, Khalis Fantastic & Faboulos ne surprinde cu note de vârf de Salvie și Lavandă, Migdale și Vanilie ca note de mijloc, ca mai apoi, la final notele de bază să ne seducă cu Boabe de Tonka, Mosc, Ambră și Cashmeran. Un parfum arăbesc pe cât de surprinzător, pe atât de prețios.

Khalis Laya

Continuăm lista celor 5 parfumuri arăbești de damă pe care este musai să le ai pentru toamna aceasta cu Khalis Laya, un parfum tandru, potrivit femeilor cărora își doresc să fie adorate. Khalis Laya este un parfum floral-lemnos, plin de gingășie și drăgălășenie, tandrețe și iubire pură. Un parfum intens care își are notele de bază adânc bazate pe sinergia perfectă dintre Lemn de Santal, Vanilie și Mosc, cu note de mijloc de Lăcrămioare, Violete și Piersică.

Khalis Oudh Gold Intense

Încheiem lista cu probabil cel mai iubit parfum arăbesc produs de către Khalis, Oudh Gold Intense, un parfum plin de mister, incitant și provocator. Boabe de Tonka, Mosc, Vanilie și Lemn de Santal se amestecă într-un dans fără de sfârșit cu Iasomie, Portocală, Șofran și Trandafir. Amprenta orientală este amplificată de Labdanum cu note dulci de Miere. Întregul ton al parfumul este seducător și pasional.

Sticluțe ca mici opere de artă, esențe orientale pline de povești cu prințese cu pielea de chihlimbar, condimente prețioase, flori exotice și fructe gurmande, fac din parfumurile arăbești expresia captivantă plină de farmec a orientului care ne atrage deopotrivă, femei și bărbați, în mreaja sa.

 

Dacă vrei să miroși incredibil, unic și misterios în fiecare zi, te așteptăm pe www.arabicscent.ro cu o colecție impresionantă de parfumuri arăbești originale.

Sursa articol: Jurnalul de Estetică

error: Conținut protejat !!!