Arabic Scent a organizat primul Sensorial Workshop dedicat parfumurilor arăbești

 

Arabic Scent a organizat un eveniment inedit, un workshop senzorial cu și despre parfumuri arăbești de calitate superioară. Vedete și persoane publice au fost invitate în spațiul intim din strada Paris 14A să experimenteze și să învețe despre esențele orientale de top. La final, au putut face alegeri inspirate și au plecat acasă cu un parfum care să li se potrivească perfect și pe care să îl poarte cu drag în fiecare zi.

Paris 14A a fost, pentru câteva ore, o bucățică din orientul mijlociu, o ușă directă către Dubai, orașul de origine al celor mai sofisticate și interesante arome arăbești. Invitații s-au bucurat de o atmosferă desprinsă din basmele Șeherezadei și au descoperit că parfumurile arăbești sunt cu adevărat create pentru toate gusturile, florale, fructate, orientale, condimentate, lemnoase, indiferent de preferințele purtătorului.

“Am organizat acest workshop pentru că ne-am dorit să povestim pe larg despre parfumurile arăbești, despre esențele de calitate superioară care sunt folosite pentru a le crea, despre persistența îndelungată a acestora, despre sticluțele extraordinar de complexe, delicate și migălos lucrate. Am gândit un workshop intim, în cardul căruia parfumurile arăbești să fie vedete, să poată fi mirosite în voie și experimentate în întregime, prin toate simțurile. Am povestit despre cum poate fi ales un parfum arăbesc în funcție de gusturi, personalitate și dorințe, dar și despre posibilitățile nelimitate de arome, note, esențe ce pot fi cuprinse într-o sticluță de parfum arăbesc. ” – Andra Balaci, owner Arabic Scent (www.arabicscent.ro)

Un alt punct de interes în cadrul workshop-ului senzorial a fost discuția despre accesibilitate. Parfumurile arăbești au un raport calitate-preț extraordinar, prețurile accesibile oferind și posibilitatea de a experimenta mai mult, de a avea o mai mare varietate de parfumuri din care alege dar și de a le oferi cu drag cadou persoanelor dragi.

Parfumurile arăbești sunt cu adevărat speciale și asta, în primul rând, datorită esențelor atent alese și meticulos combinate care fac ca misterul orientului să te învăluie cu fiecare strop de parfum care atinge pielea. Parfumurile arăbești sunt unice și irepetabile cu o diversitate infinită de arome, de la cele mai delicate petale de flori, la cele mai puternice esențe picante de condiment sau lemn.

Descoperă parfumurile arăbești premium pe care influencerii le-au experimentat în cadrul Sensorial Workshop pe www.arabicscent.ro

 

Sursa: Jurnalul de Estetică

error: Conținut protejat !!!